پلو بندری با تن ماهی

مواد لازم پلو بندری با تن ماهی

برنج :یک کیلوگرم

سبزی معطر :یک کیلوگرم

تن ماهی :دو عدد

گوجه فرنگی :دو عدد

پیاز :یک عدد

سیر :پنج حبه

زعفران دم کرده :دو قاشق غذاخوری

ادویه کاری :به مقدار دلخواه

نمک :به میزان لازم

فلفل :به میزان لازم

روغن یا کره :به میزان لازم

طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی

درون ظرفی مقداری روغن و یا کره داغ میکنیم ، سپس پیاز و سیر را خلالی کرده و درون آن تفت میدهیم تا نرم شوند ، و بعد تن ماهی و گوجه فرنگی نگینی شده را به آن اضافه میکنیم .

پس از این که تن ماهی و گوجه فرنگی نیز تفتی خورد ، سبزی ها را که از قبل ریز کرده ایم به همراه نمک ، فلفل و کاری به آن اضافه میکنیم .

برنج را به ظرف اضافه کرده میگذاریم تا بجوشد و سپس آن را دم میکنیم .

در نهایت پلو بندری را در ظرف کشیده و روی آن را با زعفران و تن ماهی تزئین میکنیم به یاد داشته باشید طعم این پلو کمی تند است .

 

نکات

1 . این غذا با میگو نیز سرو میشود ، تحت عنوان پلو بندری با میگو به این ترتیب که به جای استفاده از تن ماهی از میگو استفاده میشود .

2 . همانطور که در تصاویر مشاهده میفرمایید میتوان برای تزئین ظرف نیمی از برنج را با مواد مخلوط کرده و مابقی را در هنگام سرو و میل غذا مخلوط کرد